goed voor elkaar
goed voor elkaar
goed voor elkaar
Vandaag zijn we na een lange periode weer gestart op school! Een compliment voor alle ouders en...

Novembermarkt

07-11-2018
Vandaag heeft de novembermarkt plaatsgevonden. Klik snel verder!
Op 7 november '18 heeft de feestelijke novembermarkt plaatsgevonden op CBS De Wiekslag! De kinderen uit groep 8 waren al weken druk bezig met de organisatie van deze markt. Zo zijn er mooie posters ontworpen en zijn er leuke spellen bedacht. De markt was aansluitend aan school, 12.30u. en duurde tot  14.30u. Op de markt werden er verschillende spullen en etenswaren verkocht, waaronder broodjes hamburger en broodjes knakworst. Een gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt voor nieuwe onderwijsmaterialen, zoals boeken voor de bibliotheek. Het andere gedeelte zal naar het goede doel KiKa gaan.

We kijken terug op een geslaagde markt, waarin groep acht en juf Marieke een grote rol in hebben gespeeld. De gehele organisatie hebben ze op zich genomen. De kinderen kregen van juf Marieke de vrijheid en verantwoordelijkheid voor dit grote evenement. Hopelijk heeft u deze markt net zo fijn ervaren als wij! Groep acht en juf Marieke, hartelijk bedankt!

Namens groep 8 willen we ook u bedanken voor uw komst en giften. De opbrengst zal wanneer deze bekend is aan u medegedeeld worden.

Foto's van deze gave middag kunt u hier vinden.