goed voor elkaar
De kinderen hebben dit jaar weer enorm genoten van het zomerfeest!

Koningsspelen

21-04-2021
Vrijdag vieren we de Koningsspelen met elkaar. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen in Nederland. Het evenement wordt ieder jaar in april georganiseerd, voorafgaand aan Koningsdag. We hebben zin in deze gave sportdag!
Vrijdag vieren we de Koningsspelen met elkaar. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen in Nederland. Het evenement wordt ieder jaar in april georganiseerd, voorafgaand aan Koningsdag. Ook dit jaar heeft de commissie in samenwerking met de ouderraad een gaaf programma neer gezet. Wat gaan we doen?
 

Wat gaan we doen? 

We trappen de dag af ieder in zijn of haar eigen klas met de Koningsdans 'Bewegen is gezond'! We zijn in de klassen al lekker aan het oefenen! 

Ook gaan we allemaal buiten op het plein DRUMMEN! Alle kinderen krijgen een half uur een workshop van Drumtastic! 

Daar hebben we enorm veel zin in! 

Verder gaan de groepen 4 t/m 8 sporten in de basketbalkooi, bij de eilanden, de skatebaan en bij de korfbalvelden. De groepen 1,2 en 3 gaan naast het drummen vooral rondom de school sporten!  

 

Meegenieten via Parro 

We hebben ons natuurlijk aan regels te houden, zo moeten de groepen blijven hoe ze zijn en kunnen ze niet gemixt worden. Ouders kunnen helaas niet komen kijken, veel hulpouders is ook geen mogelijkheid. Maar het gaat ons lukken! 

Er is een rooster gemaakt voor elke klas, we fietsen en of wandelen van school naar de eilanden en het korfbalveld. 

U als ouders wordt natuurlijk op de hoogte gehouden met foto's en video's die dag! U zult dus zeker meegenieten op afstand!   

 

Rugtas en sportieve kleding 

De kinderen moeten die dag een rugtas meenemen met daarin een pauzehap en drinken. De kinderen van groep 4 t/m 8 nemen ook een lunch mee. Natuurlijk krijgen de kinderen ook van school die dag een lekkere versnapering en ontvangen ze allemaal een flesje water! 

Het is handig en fijn als de kinderen sportief gekleed komen, in het rood-wit-blauw en/of oranje mag natuurlijk ook, het is tenslotte Koningsdag! Maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen goede schoenen aan hebben waarop ze kunnen wandelen, sporten en spelen! 

We hebben zin in deze gave sportdag!