goed voor elkaar
Vandaag zijn alle kinderen aan de slag gegaan met uitdagende reken-wiskundeonderwerpen. Deze keer...
OC
Oudercommissie - MeanderOmnium 
                                                                                      
In de wandelgangen wordt de oudercommissie (OC) wel de feestcommissie van de Wiekslag genoemd. En dat klopt ook wel een beetje. Want de oudercommissie helpt het team door het jaar heen bij de feesten en evenementen op school. Van de schoolreis en het paasontbijt tot de muziekavond en de avondvierdaagse zijn de leden van de ouderraad actief om hier een geslaagde en gezellige gebeurtenis van te maken.
Het werk van de oudercommissie kent ook serieuze kanten. Zo verzorgt deze groep namens de ouders kaarten en bossen bloemen wanneer het bij een van de teamleden tegenzit. Daarnaast int de penningmeester van de OR de jaarlijkse ouderbijdrage.
De oudercommissie bestaat uit een groep enthousiaste ouders. Zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om de activiteiten door te spreken. Kleinere commissies van twee of drie leden bereiden samen met een vertegenwoordiging van het team een gebeurtenis als het Sinterklaasfeest of het afscheid van groep 8 voor. De onderlinge gezelligheid staat bij de vergaderingen en werkzaamheden voorop.

ouderraad 21-22

 De oudercommissie 2021-2022:


Nancy Roeloffs - Secretaris (groep 5 en 7)
Irma de Bruin - penningmeester (groep 5)
Bianca van Ophemert (groep 6)
Anouk van Onna (groep 8)
Agnes Breekweg - voorzitter (groep 5 en 8)
Laxmie Soeltan (groep 1/2b en groep 5) ontbreekt op de foto
Rosanna Joemmanbaks (groep 3) ontbreekt op de foto

 

Contact met de oudercommissie kan via een van de leden of via wiekslagouderraad@gmail.com .