goed voor elkaar
In 2021 duurt de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober.
BSO Volta

BSO Volta

BSO Volta is gevestigd in basisschool de Wiekslag in Bleiswijk.
De kinderen zullen worden opgevangen in een gezellige huiskamer
en speelkamer, het gymlokaal, de aula en het computerlokaal.
Het thema van BSO Volta is Techniek  en Toekomst. Regelmatig zullen workshops en activiteiten die  hierbij aansluiten in het activiteitenprogramma worden opgenomen. We bieden hier opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met veel leeftijdsgerichte activiteiten.

Fotoalbum BSO Volta

Speciaal Big-Time programma

Fotoalbum Big-Time

Voor alle kinderen vanaf groep 5 hebben we een speciaal Big-Time programma ontwikkeld. Onze kinderen kunnen allerlei gerichte lessen en workshops volgen op het gebied van sport, dans, expressie en creativiteit op ma, di, do en vr.

Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de Big-Time kinderen uit Bleiswijk naar Melanchthon Business school (Rembrandtlaan 38, 5 min. fietsen). Er wordt eerst bijgepraat, wat gegeten en gedronken (ook fruit). De kinderen mogen kiezen uit een gevarieerd programma met workshops. Daarnaast bieden wij op donderdag ook een sportactiviteit aan bij het Sportplalet, Mesdagstraat 13, die we hebben opgezet in samenwerking met de gemeente. Op vrijdag verzamelen de Big-Tiimers bij BSO Chill.

Kindplaatsen

BSO Volta biedt opvang aan maximaal 30 kinderen. Er is momenteel geen wachtlijst.

Kwaliteit en veiligheid

De GGD inspecteert regelmatig onze pedagogische kwaliteit en veiligheid. De rapporten kunt u lezen door te klikken op ons registratie nr: LKR 268079043

Contact

Esther Hogervorst (Locatiehoofd), T: (06) 118 87 854, W: BSO Zus en Zo - locatie Volta, E: info@bsozusenzo.nl

Nieuwsbrief
OUDERNIEUWSBRIEF BSO - VERSIE APRIL 2016.pdf