goed voor elkaar
goed voor elkaar
goed voor elkaar
Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht
Huiswerk

Huiswerk

Toets aardrijkskunde blok 5
Nederland is een land van landbouw en tuinbouw. Maar sommige vruchten, zoals sinaasappels, kunnen beter in het buitenland worden geteeld. Waarom eigenlijk? Daarover gaat deze toets op maandag 18 juni.
 

Toets natuur blok 4
Techniek is alles om je heen. Alles wat ooit door mensen is bedacht en gemaakt. Daar gaat de toets van dit blok over. De toets is op vrijdag 8 juni in de ochtend.
 

Toets geschiedenis blok 4
Het is even rustig geweest met toetsen, maar we gaan weer verder! Op dinsdag 24 april is de geschiedenis toets van blok 4. Het gaat over de Middeleeuwen. Normaal hebben we op donderdag geschiedenis, maar i.v.m. de sportdag is de toets dit keer op de dinsdag.
 

Toets aardrijkskunde blok 4
Water, water en nog veel meer water. Nederland heeft er genoeg van! De toets over water (hoofdstuk 4) is op maandag 19 maart. Neem een lekker glaasje water bij het leren!
 

Toets natuur blok 3
De laatste schooldag voor de vakantie vrijdag 23 februari, hebben we de toets van natuur blok 3. Het gaat over voeding en je lichaam. Brandstoffen, bouwstoffen, zuurstof en eigenlijk alles wat je nodig hebt om te groeien. Veel succes met leren!
 

Toets geschiedenis blok 3
Op donderdag 8 februari hebben de kinderen de toets van blok 3. Het gaat over ridders en kastelen. We hebben er veel over geleerd. Aan welke drie regels moet een ridder zich bijvoorbeeld houden?
 

Boekbespreking
Na de voorjaarsvakantie beginnen we met de boekbesprekingen. De planning heeft u inmiddels ontvangen via de klassenmoeders. De kinderen hoeven niet zenuwachtig te zijn, want ze hebben al heel vaak gepresenteerd bij bijvoorbeeld een taalles. Veel succes met de voorbereiding!
 

Toets aardrijkskunde blok 3
Er komt weer een aardrijkskunde toets aan. De toets is op maandag 29 januari. De kinderen hebben de oefentoets weer meegekregen en de antwoorden ontvangt u via de klassenmoeders.
 

Toets natuur blok 2
De laatste toets van 2017 is op vrijdag 15 december in de ochtend. De kinderen leren over de verschillende eigenschappen van planten en dieren en hoe planten en dieren invloed hebben op elkaar. Veel succes met leren!
 

Toets geschiedenis blok 2
Op donderdag 30 november hebben de kinderen de toets van geschiedenis blok 2. Dit keer gaat het over de tijd van de Germanen en de Romeinen.
 

Toets aardrijkskunde blok 2
De samenvatting voor aardrijkskunde blok 2 is mee naar huis. De antwoorden van de oefentoets zijn gelijk meegegeven aan de kinderen. Als ze een vraag willen oefenen, kunt u het best de vraag voorlezen zonder dat uw kind meekijkt. De toets is op maandag 20 november.
 

Toets natuur blok 1
De kinderen hebben vandaag de samenvatting meegekregen voor hun eerste natuur toets. Deze vindt plaats op vrijdag 27 oktober in de ochtend. Fijne vakantie en veel succes met leren!
 

Toets geschiedenis blok 1
Op donderdag 12 oktober hebben de kinderen de toets van geschiedenis. Het gaat over de prehistorie, de jagers en verzamelaars en over de eerste boeren.
 

Toets aardrijkskunde blok 1
Maandag 2 oktober hebben de kinderen hun eerste toets. Ze krijgen daarvoor een samenvatting mee naar huis met op de achterkant een oefentoets. De antwoorden van deze oefentoets ontvangt u via de klassenmoeders.