goed voor elkaar
goed voor elkaar
goed voor elkaar
Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht
Huiswerk

Huiswerk

Aardrijkskunde blok 2
Op maandag 17 december hebben de kinderen de toets van blok 2.  De antwoorden van de oefentoets zijn als het goed is weer doorgestuurd in de groepsapp van groep 5. 
 

Geschiedenis blok 2
Welkom bij de Romeinen! Dat is waar de kinderen het de afgelopen weken over hebben gehad. Wat hebben die Romeinen nou eigenlijk gedaan in ons land en waren er naast de nadelen ook voordelen van hun verblijf? De toets is op donderdag 13 december.
 

Natuur blok 1
Op vrijdag 16 november hebben de kinderen de eerste toets van natuur. Het gaat over de wereld om hen heen. Welke groepen onderscheiden we in het dierenrijk en wat kan een plant wel wat een schimmel niet kan? Dat en meer krijgen de kinderen op de toets. 

Aardrijkskunde blok 1
Wat is een plattegrond en wat kan je daar allemaal op zien? Daar gaat grotendeels de aardrijkskunde toets van blok 1 over. Deze toets is op maandag 5 november.
 

Geschiedenis blok 1
De allereerste toets komt eraan! Deze vindt plaats op donderdag 11 oktober. De kinderen hebben een samenvatting mee naar huis gekregen waar de datum ook op staat. Wilt u uw kind indien nodig begeleiden met het leren? De kinderen hebben in de klas een presentatie gekregen over de verschillende leerstijlen: