goed voor elkaar
goed voor elkaar
goed voor elkaar
We kijken terug op een geslaagde flessenactie....
Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht
Huiswerk

Huiswerk

Aardrijkskunde blok 5
Op maandag 3 juni hebben de kinderen de toets van blok 5. Dit is op een dag dat de kinderen nog geen CITO toets hebben.
 

Geschiedenis blok 4
De middeleeuwen. Wat een smerige tijd was dat! De kinderen hebben geleerd hoe dorpen in steden veranderden en dat dat ziektes als de pest en brandgevaar met zich meebracht. De toets is op donderdag 23 mei.
 

Aardrijkskunde blok 4
Volgende week maandag 1 april (geen grap) krijgen de kinderen de samenvatting mee van blok 4. Het thema is 'water'. Op de achterkant van de samenvatting staan weer oefenvragen. De antwoorden hiervan zullen weer in de groepsapp opgenomen worden. De toets wordt gehouden op maandag 15 april.
 

Natuur blok 5
Het lijkt misschien gek dat de kinderen van blok 2 naar blok 5 gaan, maar het klopt wel. Het thema van blok 5 sluit namelijk beter aan bij het lopende thema van taal. De toets van blok 5 is op vrijdag 29 maart aanstaande.
 

Topo provincies en hoofdsteden
Op maandag 18 maart hebben de kinderen een topografie toets over de provincies en hoofdsteden van Nederland. Ze hebben hiervoor een oefenblad mee naar huis gekregen.
 

Geschiedenis blok 3
Het thema van blok 3 is Monniken en Ridders. De kinderen hebben zich de afgelopen tijd verdiept in dit tijdvak. Vooral de ridders zijn aan bod gekomen. De toets vindt plaats op donderdag 21 februari.
 

Aardrijkskunde blok 3
Op maandag 11 februari hebben de kinderen de toets van blok 3. Ze krijgen hiervoor een samenvatting en een oefentoets. De antwoorden hiervan ontvangt u weer via de groepsapp van groep 5.
 

Natuur blok 2
De kinderen hebben vrijdag 25 januari de toets van natuur blok 2. Deze toets gaat over het samenleven tussen planten en dieren, maar ook over de kenmerken van planten en dieren.
 

Aardrijkskunde blok 2
Op maandag 17 december hebben de kinderen de toets van blok 2.  De antwoorden van de oefentoets zijn als het goed is weer doorgestuurd in de groepsapp van groep 5. 
 

Geschiedenis blok 2
Welkom bij de Romeinen! Dat is waar de kinderen het de afgelopen weken over hebben gehad. Wat hebben die Romeinen nou eigenlijk gedaan in ons land en waren er naast de nadelen ook voordelen van hun verblijf? De toets is op donderdag 13 december.
 

Natuur blok 1
Op vrijdag 16 november hebben de kinderen de eerste toets van natuur. Het gaat over de wereld om hen heen. Welke groepen onderscheiden we in het dierenrijk en wat kan een plant wel wat een schimmel niet kan? Dat en meer krijgen de kinderen op de toets. 

Aardrijkskunde blok 1
Wat is een plattegrond en wat kan je daar allemaal op zien? Daar gaat grotendeels de aardrijkskunde toets van blok 1 over. Deze toets is op maandag 5 november.
 

Geschiedenis blok 1
De allereerste toets komt eraan! Deze vindt plaats op donderdag 11 oktober. De kinderen hebben een samenvatting mee naar huis gekregen waar de datum ook op staat. Wilt u uw kind indien nodig begeleiden met het leren? De kinderen hebben in de klas een presentatie gekregen over de verschillende leerstijlen: