010-5212635 info.cbsdewiekslag@spectrum-spco.nl

Een veilige en plezierige plek

Het is onze missie een veilige en plezierige plek te zijn, waar kinderen, medewerkers en ouders gezamenlijk en doelgericht werken aan de ontwikkeling van talenten van kinderen.

Wij bieden kinderen een basis van veiligheid, waarbij ze rust, orde en structuur vinden om met elkaar verbonden te zijn en plezier te beleven in hun werk en ontspanning.

De school staat voor warm, menselijk contact waar we respectvol met elkaar en met alle leven om ons heen omgaan. Vanuit onze waarden en normen geven we vorm aan ons onderwijs, een leefbare samenleving en dragen we bij aan de ontwikkeling van uw kinderen.

Goed voor elkaar

We zijn een school waar kinderen, ouders en leerkrachten goed voor elkaar zijn en waar het onderwijs goed voor elkaar is. Dat werkt: de kinderen presteren op niveau en uit het vervolgonderwijs komen goede berichten. Dit alles in een positief (pedagogisch) klimaat en in een prettige sfeer.

Christelijke identiteit

CBS De Wiekslag is een open christelijke basisschool. Onze inspiratie zit in het christelijke geloof en tradities. Dit is onze identiteit en van daaruit benaderen wij de wereld waarin we leven. De school heeft een open karakter en wil aan iedereen plaats bieden die deze vorm van onderwijs respecteert en wil volgen. Vanuit die wortels komen onze waarden, onze uitgangspunten. Daarmee geven wij vorm aan ons onderwijs en zo dragen we bij aan de ontwikkeling van uw kinderen. Zo leggen we mede een basis voor nu en straks.

Waar je ons aan herkent

Met betrokken aandacht: we bieden een geborgen leeromgeving waarin kinderen, ouders en medewerkers met plezier werken. Betrokken zijn, het accepteren van verschillen en het respectvol omgaan met elkaar zijn voor ons belangrijk. We laten ons inspireren door christelijke normen en waarden en zien naar elkaar om. Wat aandacht krijgt, gaat groeien en dat geldt voor iedereen!

Geïnteresseerd in onze school?

Bekijk hoe onze rondleiding en inschrijvingsprocedure eruit zien. Kom eens langs en maak kennis met ons en de school!