010-5212635 info.cbsdewiekslag@spectrum-spco.nl

Buitenschoolse opvang

Locatie Volta is gevestigd in basisschool CBS De Wiekslag in Bleiswijk. Locatie Volta is een knusse en gezellige opvang, waar we de kinderen opvangen in een ruimte met een huiskamersfeer, een ruimte om even rustig te zitten, een spelletje te spelen of een mooie tekening te maken, de gang met gezellige picknicktafels en een gymzaal voor bewegelijke activiteiten.

We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 7 jaar van CBS De Wiekslag. Vanaf 8 jaar worden de kinderen opgevangen op locatie Habitat. De buitenschoolse opvang op locatie Volta start zodra de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich lekker ontspannen na een drukke schooldag.

Op locatie Volta bieden we veel verschillende activiteiten die aansluiten bij de wensen en ontwikkelingen van de kinderen. De activiteiten zijn gericht op sport & bewegen, expressie & podium, fantasie & maken, samen & spel, wijs & ontdekken en groen & gezond. In de vakanties hebben we een themagericht vakantieprogramma met leuke activiteiten zowel intern als extern.

Openingstijden

Locatie Volta is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 18:30 uur in de schoolweken en vakantieweken. Op studiedagen zijn we geopend van 07:30 tot 18:30 uur.

Op vrijdag vangen wij de kinderen van groep 1-2 en groep 3 eerder op vanaf 12:30 uur. De naschoolse opvang is woensdagmiddag bij locatie Chill, gevestigd in KBS De Oosthoek. Wij hebben tevens voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag op locatie Volta.

BSO Habitat

Alle kinderen vanaf 8 jaar gaan naar onze locatie Habitat. Locatie Habitat is gevestigd in de Melanchthon Business school ( Wilgenlei 2b, 2665KN Bleiswijk).

De kinderen kunnen hier allerlei activiteiten volgen op het gebied van sport, dans, expressie en creativiteit. Eerst wordt er bijgepraat met de kinderen en wat gegeten en gedronken. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit een gevarieerd programma met verschillende activiteiten.

Locatie Habitat is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 tot 18:30. Opvang op woensdag en vrijdag zal voor de kinderen van De Wiekslag plaatsvinden op locatie Chill, gevestigd in KBS De Oosthoek.

Contact

Mattheo Korsten

Website     https://www.partou.nl/bsovolta

Email         volta@partou.nl

Telefoon    06-21804045

Onze samenwerkingen

Partou Volta vind je normaal aan de IJsvogellaan 1 in Bleiswijk, in basisschool De Wiekslag. Vanwege de bouw van een gloednieuw kindcentrum op deze plek, zitten we nu op een tijdelijke locatie aan Dorpsstraat 44. Maar de opvang blijft natuurlijk hetzelfde.

Er is hier altijd iets te doen wat je kind leuk vindt. Een knutsel- of bouwworkshop volgen. In de poppenhoek spelen. Meedoen met bingo of een sportief spel in de gymzaal. Het kan allemaal. Natuurlijk zijn ze ook veel buiten te vinden, er is een fijn speelterrein of gaan eropuit naar de natuurspeeltuin, de bieb of de kinderboerderij. Ga je mee?

Ons speciale activiteitenteam komt regelmatig langs voor toffe workshops, zoals vloggen, boogschieten en silent disco, en organiseert jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Modderdag en de Dance Battle. In de vakanties zorgen het bso- en activiteitenteam samen voor een superleuk vakantieprogramma.

Geïnteresseerd in onze school?

Bekijk hoe onze rondleiding en inschrijvingsprocedure eruit zien. Kom eens langs en maak kennis met ons en de school!