010-5212635 info.cbsdewiekslag@spectrum-spco.nl

Met welke architect gaan we in zee….

Eindelijk is het zo ver! Na een correct doorlopen procedure mogen wij delen welke architect de gunning heeft gekregen.

We gaan met Studio ArchitectuurMAKEN samenwerken aan het ontwerp van ons toekomstig kindcentrum. Een bevlogen architectenbureau met verstand van zaken en een frisse blik.

Ferry in ’t Veld en Nina Aalbers zijn allebei architect en de oprichters van ArchitectuurMaken: “Wij vinden het geweldig om aan scholen te werken, omdat we juist hier de kans krijgen om een grote groep mensen te inspireren om op een nieuwe manier te bouwen. Gezond, licht en met natuurlijke materialen. Zo gooien we niets zomaar weg, bouwen we voort op de al bestaande structuur en doen dit modulair en flexibel. We bouwen compact en maken maximale ruimte voor een levendige buitenwereld, waarin ook klimaatadaptieve en natuurinclusieve ingrepen belevingswaarde geven aan de leeromgeving en buitenonderwijs mogelijk wordt gemaakt. Op deze wijze creëren we een toekomstbestendige thuisbasis”.

Ferry in ’t Veld , Lizzy van den Berg, Aimee Wattimurij en Owen Elverding zijn de collega’s die met ons aan de slag gaan. We hebben er zin in!

 

Mocht u nieuwsgierig zijn, neem een kijkje op de site